Lukk
Søk
Søk Meny

Røyst

Songar og komponist Bodil Lunde Rørtveit er kjent for sitt sterke, sceniske nærvær og unike stemme. No kastar ho alle sikkerheitsnett og står heilt åleine på scenen utan andre musikarar. Det handlar om det utruleg kompliserte temaet "Klimakrise og kloderedding". NB: Pga. gjeldande nasjonale reglar kan vi kun ha folk frå Bergen kommmune på framsyninga og det er avgrensa med plassar (20 per framsyning).
Kjøp billettar
 1. Spelar
 2. Scene Det Vestnorske Teateret i Logen
 3. Varigheit 1 time

Gjort med humor og glimt i auga– men også ein god dose sårbarheit. Ho syng og fortel om sine eigne dobbeltmoralske dilemma og prøvar med mange ulike musikalske innfallsvinklar å løyse verdsproblem i løpet av 60 minuttar. Med song skal verda reddast!

Til å utforme konseptet har ho med seg regissør Ingrid Askvik og scenograf/kostymedesigner Silje Sandodden Kise.
Syv Mil AS er produsent.
Konsertframsyninga vert produsert i samarbeid med Det Vestnorske Teateret.

NB: Pga. gjeldande nasjonale smittevernsreglar kan vi kun ha folk frå Bergen kommmune på framsyninga og det er avgrensa med plassar (20 per framsyning). 

 

Bodil Rørtveit har ei omfangsrik stemme med stort uttrykksregister og bakgrunn fra ulike musikksjangre; verdensmusikk, jazz, klassisk, acapella, tango og kunstmusikk. Til saman skapar dette ein unik stil, og ho resonnerer med uttrykk som urkraft og raffinert musikk. Bodil ønsker å berøre publikum, og at dei skal oppleve unike augneblink av fellesskap og nærvær.
Ho er artist og prosjektleiar for plastkonsertframsyninga «Sustain», som hadde urpremiere under Festspillene i Bergen i 2017. Tre år seinare vart Sustain utvida med 80 musikarar då «Sustain in Symphony» hadde premiere saman med Bergen Filharmoniske Orkester i Grieghallen.

Plakatfoto: Jørn Lavoll. Plakatdesign: Fam Irvoll. 

Billettar

 1. Det Vestnorske Teateret i Logen

  Kjøp billettar
 2. Det Vestnorske Teateret i Logen

  Kjøp billettar
 3. Det Vestnorske Teateret i Logen

  Kjøp billettar
 4. Det Vestnorske Teateret i Logen

  Kjøp billettar
 5. Det Vestnorske Teateret i Logen

  Kjøp billettar