Lukk
Søk
Søk Meny
13. april – 17. april

Røyst

Songar og komponist Bodil Lunde Rørtveit er kjent for sitt sterke, sceniske nærvær og unike stemme. No kastar ho alle sikkerheitsnett og står heilt åleine på scenen utan andre musikarar. Det handlar om det utruleg kompliserte temaet "Klimakrise og kloderedding". NB: Pga. gjeldande nasjonale reglar kan vi kun ha folk frå Bergen kommmune på framsyninga og det er avgrensa med plassar (20 per framsyning).

Kjøp billettar Les meir
8 kjende kvinnestemmer – 8 ukjende kvinner –1 skodespelar

Rett på sak

Vi er no ferdig med speleperiode for denne gongen. Tusen takk for gode tilbakemelding frå vårt kjære publikum! Set pris på kvar einaste ein.

Les meir
13. mai – 1. juni

Djevelen og eg

Fest setebeltene! Etter den fantastisk gode responsen i haust er vi glade for å fortelje at Frode Grytten Beat Band kjem tilbake i Logen frå 13. mai! Billettsalet er ikkje lagt ut enno.

Les meir
Speleperiode i mai

Løgn varar lengst

Vi planlegg ny speleperiode i mai. Meir info kjem.

Les meir
23. februar – 27. mars

Svar på brev frå Helga

Kjære publikum! Tusen takk for alle nydelege tilbakemeldingar. Det har vore ei glede å kunne spele for publikum. Speleperioden er no heilt avlsutta.

Les meir
13. april – 13. april

Heim 3

Speleperioden på Heim 3 er no ferdig. Siste framsyning vart spelt 28. januar. Vi ønsker velkommen til HEIM 4 i februar 2022!

Les meir

Siste nytt

Trygt teaterbesøk

Velkommen til oss i Logen! Det Vestnorske Teateret følger styresmaktenes forskrifter og retningsliner for å skape eit sikkert miljø for publikum og tilsette. For at teaterbesøket skal kjennast trygt for alle våre besøkande, ber vi om at du følger reglar for smittevern, Du får tilsendt e-post nokre dagar før du har billett med meir info,

Les meir
Fleire nyhende

Hald deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhendebrev og få informasjon og tilbod frå oss på teateret