Lukk
Søk
Søk Meny
11. februar – 4. april

Heim 3

Velkommen til tiåret då Melodi Grand Prix var i Grieghallen, det var OL på Lillehammer, Berlinmuren fall og Nordhordlandsbrua opna!

Kjøp billettar Les meir
Turné våren 2020

Oppdrag Mottro

Endeleg kan publikum på Møre, Sørlandet og Austlandet få gleda av å oppleva Linda Eide i ei varm og vittig soloframsyning, der ho utforskar livet til si eiga mor og det mytiske omgrepet gamle dagar.

Kjøp billettar Les meir
24. april – 23. mai

Svar på brev frå Helga

Etter vellukka turné med Riksteatret i fjor haust er Helge Jordal og Ragnhild Gudbrandsen klare for speleperioden i Bergen! Frå 24. april - 23. mai.

Kjøp billettar Les meir
Med Statsteatret. Bergenspremiere 26. mai

2066 Atter ein konge

Med «Atter ein konge» er Statsteatret komen til det tiande og siste kapitlet i sin alternative Noregshistorie der dei ser på hendingar i Noreg mellom åra 1066-2066.

Kjøp billettar Les meir
Samarbeid med Teater Vestland

Vestland, Vestland

I dette humoristiske teaterstykke av Finn Tokvam får publikum vite ein heil del om Sogn og Fjordane og Hordaland som dei sikkert alltid har lurt på, og ein heil del som dei ikkje visste at dei lurte på. 

Kjøp billettar Les meir

Siste nytt

Nytt namn, logo og nettside

Frå 1. oktober endra Hordaland Teater namn til Det Vestnorske Teateret og har fått ny logo og nye nettsider. -Den nye logoen er enkel og moderne med ein tydeleg accent. Den passar godt med våre ambisjonar når vi no går inn i ei spennande tid kor vi vil halde fram med å bygge eit nynorsk samtidsteater for heile den vestnorske regionen, seier teatersjef Solrun Toft Iversen

Les meir
Fleire nyhende

Hald deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhendebrev og få informasjon og tilbod frå oss på teateret